Προτεινόμενη ιστορία αγάπης σε κινούμενο σχέδιο.

Το Zeleno Drom είναι η ιστορία της σχέσης μεταξύ του Django, ο οποίος είναι ένας μαριονετίστας και της Lena που είναι μια ακροβάτης τεντωμένου σχοινιού. Μετά η Lena πέφτει και γίνεται άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Django προσπαθεί να την βοηθήσει να ανακτήσει την θέληση της για τη ζωή …

Κάτοικοι της λίμνης!

Ένα βίντεο με τους μικροσκοπικούς κατοίκους των λιμνών.

 

  Θα δείτε έναν αόρατο κόσμο για εμάς από τη σκοπιά ενός ψύλλου του νερού. Νύμφες Mayfly, οστρακοειδή , ακάρεα του νερού και διάφορα άλλα  κάνουν την εμφάνισή τους.  Χρησιμοποιήθηκαν φακοί macro για περισσότερες γωνίες και καλύτερο βάθος πεδίου. Με αυτό το σύνολο των τεχνικών  μπορούμε να δείξουμε πιο φυσικά τον οικότοπο, το είδος του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν στην πραγματικότητα τα ασπόνδυλα.

ΠΗΓΗ ΕΔΩ

Ψυχεδελικά κοράλλια!

Ψυχεδελικές φωτογραφίες και βίντεο κοραλλιών.

slow-life-acquatic-macro-photography-timelapse-daniel-stoupin-7

 

Το βίντεο του Stoupin είναι ένας απίστευτος συνδυασμός  υδρόβιας και μακροσκοπικής (time-lapse) μεθόδου φωτογραφίας. Και αυτό γιατί τα κοράλλια σε αυτό το βίντεο εμφανίζονται σε ταχύτητες που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν δει ποτέ πριν. Αυτοί οι οργανισμοί κινούνται πολύ αργά για να μπορούμε να παρατηρήσουμε τι κάνουν.

Δεν είναι μόνο τα κοράλλια και τα σφουγγάρια σε αυτό το βίντεο που διέπονται από κοινές με εμάς ανάγκες , αλλά είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικά στο ωκεάνιο περιβάλλον τους.

 

(περισσότερα…)