Τελετή με Αγιαουάσκα.

Ayahuasca from Scandalous Andy on Vimeo.

Αυτή η φυλή χορεύει εκστασιασμένη υπό την επήρεια της Ayahuasca. Ένα ψυχεδελικό ρόφημα που γίνεται από Banisteriopsis Caapi αμπέλου ή και με συνδυασμό διαφόρων φυτών. Είτε αναμιγνύεται με τα φύλλα του διμεθυλτρυπταμινη (DMT) που περιέχεται σε είδη θάμνων από του γένους Psychotria ή με τα φύλλα του φυτού pectoralis Justicia το οποίο δεν περιέχει DMT. Το αφέψημα, περιγράφηκε για πρώτη φορά ακαδημαϊκά στις αρχές του 1950 από το Harvard ethnobotanist και τον Richard Evans Schultes, ο οποίος διαπίστωσε ότι χρησιμοποιούνται για την μαντική και θεραπευτικούς σκοπούς από τους ιθαγενείς λαούς του Αμαζονίου του Περού.

Ήχοι του διαστήματος!

Το CHORUS αποτελείται από σύντομους ήχους που ακούγονται σαν μια χορωδία πουλιών τα ξημερώματα και δημιουργείται όταν ηλεκτρόνια χτυπούν την ατμόσφαιρα της Γης. Αυτή η νέα σύνθεση ήχου δημιουργήθηκε για την Τροχιάς Εγκατάστασης στο Leicester University από τον Andrew Williams. Θα κάνει χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από το Cluster 2 Satelite, από το 2001 χρησιμοποιώντας αντιδραστήρα ελαφρού ύδατος (μακρά ραδιοκύματα) Μέσα από μια διαδικασία μεταφοράς και το φιλτράρισμα του σήματος (που είναι φυσικά έξω από το φάσμα της ανθρώπινης ακοής) οι ήχοι γίνονται έντονοι. Ο Andrew έχει διαμορφώσει το υλικό και ανέπτυξε μια δομή χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πολλαπλών μεταδόσεων του ομιλητή για να αναδημιουργήσει τις χωρικές ποιότητες της Χορωδίας της Γης μέσα στο χώρο της γκαλερί του διαστήματος. Ο Andrew είναι Leverhulme Artist in Residence στο Κέντρο Διαστημικών Ερευνών, στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ.

Κινούμενο σχέδιο φαντασίας μικρού μήκους.

Ένας όχι και τόσο θαρραλέος ιππότης είναι σε αποστολή για δόξα και τιμή – ο μύθος λέει ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να σώσει μια πριγκίπισσα. Σε αυτό τα παραμύθι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σκοτώσεις το δράκο: Να βρεις το αόρατο σπαθί! Για να τα καταφέρει, ο ιππότης είναι έτοιμος να το πάει μακριά! Πολύ μακριά..

Solaris – Έλεγχος υγρών από το μυαλό

Ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίσει άλλους κόσμους, άλλους πολιτισμούς, μη γνωρίζοντας πλήρως τις δικές του κρυψώνες , σοκάκια, πηγάδια, και τις μπλοκαρισμένες σκοτεινές πόρτες. S. Lem «Solaris»

Η διαδραστική εγκατάσταση αποδεικνύει την επίδραση πεδίου του μόνιμου μαγνήτη επί των μαγνητικών και πνευματικών υγρών. Δύο υγρά αποτελούν το διφασικό σύστημα. Λόγω της της κινήσεως των υγρών και τις τροποποιήσεις των επιφανειών τους, οπτικοποιούμε τις μοναδικές διεργασίες του ανθρώπινου εγκεφάλου. (περισσότερα…)

Ο Beavis, ο Butthead και το Πεγιότ!

Ο Beavis και ο Butthead έχουν παραισθήσεις στην καυτή έρημο … Από την ταινία «Beavis and Butthead Do America » Το τραγούδι λέγεται » Ratfinks, Suicide Tanks And Cannibal Girls» από τους » White Zombie «